Preloader

Little Greene Hidey Hole

£4.58 £158.33 ex VAT
5 people are viewing this right now
Estimated Delivery:
16 - 19 Jul, 2024
Free Shipping & Returns:
On all orders over £100.00
Trust Badge
Guaranteed safe & secure checkout

Description

Secluded amongst trees in the grounds of George Bernard Shaw’s Hertfordshire residence is a small hut where Shaw found the tranquillity he needed to write. It was built on a circular steel track so it could revolve to follow the sun throughout the day. In this small space, surrounded by this peaceful pale green, Shaw created plots and characters that would bring him a Nobel Prize in 1925 and an OSCAR in 1938. Shaw fondly dubbed the hut ‘London’, so that unwanted visitors could be told he was away ‘visiting the capital’.

Related products

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare